Magunkról:

A SEROL-BAU Kft.-t 2000. 03. 08-án alapította két magánvállalkozó Sergyán László és Csirmaz Olivér, akik mind a ketten az építőipar területén szerezték kivitelezői és vállalkozó tapasztalatukat. Kezdetben kis létszámú, de több szakmát átfogó „ütőképes csapat” kialakítását tervezték és valósították meg. Természetesen a megfelelő és megbízható termelő eszközök, folyamatos beszerzése újabb technológiák bevezetése is a célok közé tartozott. A megrendelők folyamatos és gyors kiszolgálása érdekében a gépjármű park fejlesztése sem maradhatott el.

Az alapítás évében 8 fő munkavállalót foglalkoztató Cég. 2011-re a munkavállalók számát 31 főre emelte. A vezetők és az alkalmazottak képzettsége, szakmai felkészültsége és gyakorlata garancia a jó minőségű munkavégzésre. A kapacitást meghaladó feladatokra évek során kiválasztódott és a minőségi követelményeknek megfelelő alvállalkozói kör bevonását veszik igénybe.

A folyamatosan változó piaci körülményekhez való alkalmazkodás nagyon fontos a társaság számára ezért nagy hangsúlyt fektet a vevők igényeinek magas színvonalon történő kielégítésére.

Tevékenységeink során a szolgáltatások minőségének garantálása elsődleges kritérium ennek érdekében vállalkozásunk 2005. évtől ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszert működtet. A környezettudatos gazdálkodásunkat 2009-től az ISO 14001:2004 szabvány szerinti rendszerének megfelelően alakítjuk, és 2011-ben szereztük meg az MSZ 28001:2008-as munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszert.

A SEROL-BAU Kft. vállalja, hogy szerződő partnerek igényei alapján a munkák elvégzését I. osztályú minőségben és határidőre teljesíti.